Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
en
da
pl
Afdelingsleder til Projekt- og Porteføljestyringskontor

Motiveres du af at sætte ambitiøse rammer og være med til at implementere PPMO i et agilt setup? Og er du en eftertragtet PPM specialist, der inspirerer dine omgivelser med drive, nysgerrighed, kvalitetsbevidsthed og godt humør? Så er det dig, vi søger.

Vil du præge opbygningen af PPMO i et agilt setup?
Som afdelingsleder for Projekt- og Porteføljestyringskontoret i BEC får du ansvaret for at sikre rapportering, support, rådgivning og governance af høj kvalitet. Du får en vigtig rolle i at forankre afdelingen i BEC’s agile transformation samt dyrke medarbejdernes dedikation og engagement.

Dine primære opgaver er at:

  • Porteføljerapportere til BEC, kunder og bestyrelse samt udarbejde materiale til Porteføljeforum
  • Kvalitetssikre og tilpasse data, så det er relevant og aktuelt i den løbende agile transformation
  • Rådgive og supportere brugere af Porteføljestyringen fx afdelingsledere, projektledere, Product Owners, Scrum Masters m.m.
  • Sikre, at porteføljestyringen understøtter BEC’s udvikling samt sikre dets relevans og værdi er tydeligt kommunikeret


Er du ambitiøs på egne-, afdelingens- og BEC’s vegne?
Som person er du struktureret og analytisk samt har fokus på at skabe gode tværorganisatoriske relationer. Du er rummelig, nysgerrig og vedholdende, hvilket betyder, at du får energi af et ambitiøst og forandringsorienteret arbejdsmiljø. Dine idéer får gennemslagskraft igennem din relevante kommunikation og grundige argumentation, som du vil nyde at sætte i spil, når du driver udviklingen af BEC’s PPMO.

Vi forventer desuden, at du har:

  • En relevant uddannelse inden for PPM
  • Erfaring fra en porteføljestyringsfunktion i den finansielle sektor
  • Erfaring med at gå forrest som rollemodel i din projektstyring eller ledelse
  • Certificering inden for SAFe og/eller Scrum
  • Excellente evner i Office-produkterne og god i engelsk kommunikation


Hvad tilbyder vi?
Der er seks medarbejdere i Projekt- og Porteføljestyringskontoret, som arbejder fra BEC i Roskilde. Projekt- og Porteføljestyringskontoret er den koordinerende og rapporterende enhed, der sikrer, at porteføljestyring og rapportering er valid, anvendelig og aktuel. Området er efterspurgt og under stor udvikling. Med pioneer-ånd sætter afdelingen en ære i at være eftertragtede rådgivere og sparringspartnere.

Du bliver også en del af en dedikeret ledergruppe i udviklingsområdet. Et område med højt kompetenceniveau og komplimenterende interesser. Vi er ambitiøse, og yder gerne en stor indsats for et godt stykke arbejde og et godt grin i hverdagen.

Kan du se dig selv hos os?
Så glæder vi os til at få din ansøgning og CV snarest. Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte UniqueConsult ved Morten Andersen på M: +45 22 11 61 88. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Om BEC
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra Mobil- og Netbank over til en komplet Capital Markets-platform.

Ledelsesvisionen er at delegere mest mulig ansvar og indflydelse til vores dygtige medarbejdere. Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden – og som leder bliver du rollemodel for en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

Referencer
Se alle referencer
Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20