Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
en
da
pl
Area Sales Manager, Industrial Fiber

International og relationsorienteret profil til salg af tekniske løsninger på et marked i udvikling

Roblon A/S har i de seneste år præsteret solide overskud, og har en ejerstruktur samt et kapitalgrundlag, der støtter op om en fortsat udvikling af virksomheden de kommende år.

Som led i Roblons vækststrategi med organisatoriske ændringer til følge, søges en Area Sales Manager til forretningsområdet Industrial Fiber, som specifikt er det område, der retter sig mod den fiberoptiske kabelindustri. De øgede ressourcer omfatter for det pågældende forretningsområde en intensivering af den strategiske og salgsmæssige indsats.

Markedet for Industrial Fiber er kendetegnet ved få, store spillere på det globale marked, primært inden for den fiberoptiske kabelindustri, hvor der i disse år sker en stærk udvikling såvel inden for produkt som forretning. Konkurrencen blandt leverandører af fibermaterialer til kabelproducenterne er ligeledes international og med høje krav til udviklingsevne, kvalitet og pris.

Som Area Sales Manager får du ansvar for at styrke, opbygge og vedligeholde kunderelationer på udvalgte markeder inden for Industrial Fiber. Du får ansvar for salg til såvel etablerede, voksende og potentielle nye B2B-kunder på det globale marked via teknisk rådgivning, behovsafklaring samt tilrettelæggelse og kalkulation af den rette løsning.

Du kommer fra en lignende stilling og har erfaring med rådgivning og salg af tekniske løsninger på det internationale B2B-marked. Erfaring inden for plast og kompositter er en fordel, men ikke et krav. Du kan dokumentere gode resultater, der er skabt via relations-opbyggende og lange kunderelationer på baggrund af dine kompetencer inden for strategisk salg og KAM-disciplinen. Du er i den sammenhæng i stand til at gennemføre vigtige forhandlinger og lukke aftaler. Du har gode samarbejdsevner, som går på tværs af organisationen, og du agerer således konstruktivt og udviklende i samspillet mellem salg, R&D, PTA, produktion m.fl.

Af arbejdsopgaver kan i overskrifter nævnes:

  • Vurdere og analysere egne markeder og på baggrund heraf forelægge beslutningsoplæg til fastlæggelse af nye mål for produkter, markeder og kunder.
  • Agere faglig rådgiver i behovsafdækning hos eksisterende og potentielle kunder.
  • Agere proaktivt og professionelt i rollen som Area Sales Manager.
  • Varetage eksekvering af salgsindsats på baggrund af kundeplaner, pipeline, prioritering af salgsindsats ift. kundebesøg, messer o. lign.
  • Medvirke til at skabe optimal synergi i Industrial Fibers værdikæde via velfungerende forretningsgange fra første kundekontakt, tilbagemeldinger fra kunder og dialog med udviklingsafdeling, produktion og logistik.

Som person er du tillidsvækkende, målrettet og har et godt overblik. Samtidigt har du et afbalanceret forhold til din indflydelse og giver plads til både mennesket og sagen. Du kommunikerer positivt og fagligt på alle niveauer og trives i miljøer, hvor høj faglighed, teknologisk udvikling, troværdighed og vækst er på dagsordenen.

Roblon A/S tilbyder et job med indflydelse, ansvar og gode udfordringer, hvor der er rig mulighed for at præge forretningsenhedens udvikling på det globale marked.

Rejsedage: ca. 80 dage årligt.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte UniqueConsult ved chefkonsulent Tina Brun M +45 21 15 15 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Roblon A/S er en global virksomhed, der udvikler, producerer og sælger produkter af høj kvalitet til en bred vifte af brancher, og er karakteriseret ved sin innovative tilgang til såvel produktudvikling som produktionsmetoder. For alle produktområder er der lagt vægt på intelligent design, innovativ teknologisk tilgang, nytænkende produktfunktionalitet, åbne data og fuld dokumentation. Virksomheden har nyligt etableret sig med en ny direktion og lancerer i 2016 sin strategiplan frem mod 2020/21, der rummer vækst og udvikling de kommende år.

Få mere information på www.roblon.com

Referencer
Se alle referencer
Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20