Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
en
da
pl
Senior Projektudviklingschef

Kan du udvikle og drive komplekse ejendomsprojekter?

Som Senior Projektudviklingschef får du ansvar for, i tæt samspil med kompetente kolleger, at udvikle projekter i og omkring Storkøbenhavn.

Du er en vigtig brik i processen, som, fra den tidlige start, er med til at vurdere og prioritere hvilke projektmuligheder, der er attraktive at arbejde videre med.

Det er dig, der er ansvarlig for at udarbejde business casen, og gennem hele udviklingsfasen skal du have konstant fokus på, hvordan projektet kan optimeres. Optimering sker i forhold til design, funktionalitet og arealanvendelse. Samtidig skal du sikre, at projekterne kan realiseres og opfylder investorernes krav.

Dette stiller krav om faglig og forretningsmæssig kompetence samt en analytisk tilgang til arbejdet kombineret med vedholdenhed og en stærk forhandlingsevne. Det er naturligt for dig at sidde for bordenden i en forhandlingssituation.

Du er ansvarlig for, at samarbejdet i projektteamet fungerer, og at de forhindringer, som opstår undervejs, bliver håndteret konstruktivt og professionelt.

Du har formentlig en videregående uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller arkitekt, og desuden har du solid erfaring med udvikling af ejendomsprojekter inkl. myndighedsbehandling i forbindelse med lokalplanprocesser.

Du arbejder helhedsorienteret med overblik og sans for de væsentlige detaljer. Kombinationen af faglige og personlige kompetencer bevirker, at du fremstår som en kompetent, forretnings- og løsningsorienteret projektudviklingschef. Din tilgang til opgaverne er systematisk og struktureret.

Du motiveres af at være i en rolle, hvor du får stort ansvar, og samtidig er realistisk omkring egne evner og begrænsninger. For dig er det naturligt at søge råd og støtte fra andre, når der er behov for det.

Du tilbydes en attraktiv og udfordrende stilling i en succesfuld ejendomskoncern, hvor du arbejder tæt sammen med en række kompetente specialister, hvilket giver dig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Honorering sker på et konkurrencedygtigt niveau i forhold til stillingens krav og dine kvalifikationer.

Arbejdssted: Storkøbenhavn

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved partner Morten Andersen på M: +45 22 11 61 88. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Vores kunde er en yngre succesfuld ejendomsudviklingsvirksomhed, der gennem de seneste år har udviklet og gennemført en række markante ejendomsprojekter i Storkøbenhavn – bl.a. i forbindelse med konvertering af erhvervsejendomme til boliger.

Der er gennem årene etableret meget stærke relationer til og samarbejdsmodeller med en række store investorer, som sikrer et stærkt fundament for afsætningen af projekterne. Både projektbeholdning og pipelinen af nye projekter er meget stort, så fundamentet for fortsat vækst i forretningen er stærkt.

Referencer
Se alle referencer
Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20